Natural Healing by Sacha

Algemene voorwaarden

Dit zijn onze algemene voorwaarden. Deze tekst legt juridisch vast wat de rechten en plichten zijn van ons en van de gebruiker en klant van Natural Healing by Sacha. Hoewel we steeds ons uiterste best doen om al onze klanten tevreden te houden, is het nodig om de voorwaarden in deze vorm te publiceren.

De prijzen van Natural healing by Sacha zijn duidelijk – geen onverwachte kosten

De prijzen van de producten zijn aangegeven in euro met alle taksen en BTW inbegrepen, uitgezonderd de eventuele verzendingskosten en tenzij anders vermeld.

De producten en prijzen zijn geldig zolang zij vermeld staan op de website, steeds onder voorbehoud van einde voorraad en van onvrijwillige fouten in de titel, omschrijving, prijs en hoeveelheid van het product. Wijzigingen in vorm of uitvoering van een artikel zijn mogelijk, maar verminderen de waarde en de kwaliteit van het artikel niet.
Natural healing by Sacha kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor (typ)fouten die in onze aanbiedingen of op onze website voorkomen.
De producten blijven onze eigendom tot we de volledig koopsom definitief ontvangen hebben.

De betaling van uw bestelling wordt veilig verwerkt

De beveiliging en bewaring van de gegevens van de elektronische betaling gebeurt door de gerenommeerde bedrijven Mollie Payments. Zij zijn dan ook verantwoordelijk voor eventuele misbruiken en problemen met uw betaling. Mollie payments is een uiterst betrouwbaar bedrijf met een onberispelijke staat van dienst, heeft bijzonder uitgebreide procedures rond beveiliging en veiligheid. Daardoor wordt een snelle en veilige betaling gegarandeerd.
Alle betalingen zijn voor onze klanten gratis.
In principe verzenden we je bestelling pas na ontvangst van je betaling. Onze klantenservice kan hiervan uitzonderlijk afwijken. In dit geval is bij niet of niet tijdige betaling van het openstaande bedrag interest verschuldigd zoals in de wet is voorzien. Alle eventuele gerechtelijke kosten en andere kosten van welke aard dan ook die we als gevolg van deze niet tijdige betaling moeten maken, worden doorgerekend. Per verstuurde herinneringsbrief wordt min. 5 euro administratiekosten in rekening gebracht.

Je persoonlijke gegevens worden beschermd

Overeenkomstig de wettelijke bepalingen heb je het recht van verzet tegen het gebruik van je gegevens voor Direct Marketing doeleinden, heb je toegang tot alle informatie die wij van jou bijhouden en heb je de mogelijkheid om eventuele onjuiste gegevens te corrigeren.

Wij geven nooit persoonlijke gegevens door aan derden

Je gegevens kunnen wel onder strikte voorwaarde doorgegeven worden om de betaling en verzending van je bestelling te kunnen verzorgen. Zo geven we bijvoorbeeld je adres door aan de post om je bestelling te kunnen verzenden.

We verzenden je bestelling zo snel mogelijk

Voor nu versturen wij alleen pakketten binnen Nederland. De producten worden opgestuurd naar het aangegeven afleveradres. De levering van uw bestelling duurt meestal 1-2 werkdagen. U krijgt een Track&Trace toegestuurd. De verzending wordt echter gedaan door Postnl en daarom zijn wij niet aansprakelijk. Voor de verzending zijn de algemene voorwaarden van Postnl daarom ook leidend. Onze producten worden aangeboden volgens de normen van de Europese wetgeving. Hoewel we de grootste zorgvuldigheid in acht nemen en proberen rekening te houden met de lokale wetgeving,is de koper verantwoordelijk voor de naleving van de lokale wetgeving. Wij leveren nooit buiten Nederland. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor zendingen buiten de EU. Het transport en de eventuele bijkomende kosten kunnen nooit verhaald worden op Natural Healing by Sacha.

Bij een probleem van je bestelling contacteer je altijd best onze klantenservice. Zijn er problemen met de levering verwijzen wij u door naar Post.nl

Verzendingskosten: er wordt een deelname in verzendingskosten gevraagd. Deze verzendkosten kunnen gratis zijn vanaf een bepaald minimum bestelbedrag, zie ook de informatie op de website.

Je kopersbescherming (verzakingsrecht)

De consument heeft het recht aan Natural Healing by Sacha mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van reden binnen 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het artikel of op het sluiten van de overeenkomst.

Neem voor de terugzending contact op met onze klantenservice. We sturen u dan een retouretiket u dient zelf de verzendkosten te vergoeden.

Wanneer u wil afzien van de verkoop kunt u dat doen binnen de 14 kalenderdagen die volgen op de levering van uw bestelling. De producten moeten dan binnen dezelfde termijn in de oorspronkelijke, onbeschadigde, ongeopende en originele verpakking, samen met alle toebehoren, teruggestuurd worden met het terugzendformulier.
Binnen de 14 dagen na acceptatie van de terugname zullen wij de eventueel betaalde sommen terugstorten, uitgezonderd de rechtstreekse kosten van levering.

Het verzakingsrecht is niet van toepassing op verpakkingen die de consument reeds heeft geopend of op zakelijke bestellingen. Onvolledige, beschadigde, door de consument gebruikte of bevuilde goederen worden niet teruggenomen.
De artikelen moeten worden teruggezonden naar ons adres:

Louis Armstronglaan 11
2324 LJ Leiden
Nederland

Wij blijven beschikbaar voor vragen en opmerkingen

Voor vragen of informatie voor, tijdens en na het plaatsen van je bestelling kan je onze klantenservice steeds contacteren. Wij verbinden ons ertoe je vraag zo snel en correct mogelijk te beantwoorden.

Aansprakelijkheid

Onze producten worden verkocht voor particulier gebruik, niet voor wederverkoop. Wij zijn niet aansprakelijk voor allergische reacties op onze producten. Mocht u een allergische reactie ervaren adviseren wij om contact op te nemen met uw huisarts. De producten van Natural Healing by Sacha zijn 100% natuurlijk zonder conserveringsmiddelen geur, kleur, en smaakstoffen, vegan en meestal biologisch (indien vermeld).
Indien u producten gebruikt voor uw gezondheid, raadpleeg dan eerst een arts.
Wij besteden veel zorg aan de creatie van deze website, maar dat garandeert niet dat de informatie actueel, correct en compleet is. Wij behouden ons het recht om, zonder voorafgaande verwittiging, op gelijk welk tijdstip informatie toe te voegen, te wijzigen of te verwijderen. Wij kunnen in geen geval aansprakelijk worden gesteld voor de schade te wijten aan een rechtstreeks of onrechtstreeks gebruik van de site. Het is met de grootste zorgvuldigheid en naar beste vermogen samengesteld uit diverse betrouwbare en wetenschappelijke bronnen. De informatie op deze website vervangt niet het consulteren van een arts of therapeut, zijn diagnose of medische behandeling. Met medische klachten win je best het advies in van een arts of therapeut. Stop niet met de inname van geneesmiddelen gebaseerd op de informatie van deze website zonder het advies van je arts. Natural Healing by Sacha en haar bestuurders en personeel kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor gelijk welke schade die zou voortvloeien door beslissingen gebaseerd op informatie van deze website.
Wij verbinden ons ertoe om de garanties zoals vermeld op onze website zo goed als mogelijk na te leven. Er kan geen resultaatsverbintenis worden gekoppeld aan deze garanties. In geen geval kunnen de garanties aanleiding geven tot het toekennen van een schadevergoeding.

Tot slot

U verklaart de huidige Algemene Verkoopsvoorwaarden te hebben gelezen en goedgekeurd vóór u een bestelling plaatst. Het plaatsen van uw bestelling en het gebruik van deze website houdt dus de aanvaarding van deze Algemene Voorwaarden in.
We proberen deze website en deze voorwaarden zo duidelijk en helder mogelijk te maken. Heeft u toch nog vragen of opmerkingen? Contacteer dan zeker onze klantenservice.