Natural Healing by Sacha

Behandelingen

Wij bieden verschillende behandelingen allemaal om uw gezondheid te bevorderen op een natuurlijke manier. Wij bieden onder andere Overall Lifestyle advies, Ziekte genezing tot bepaalde hoogtes waarbij u niet terecht kan bij de huisarts. Kambo, Fitness, en voedingsschema’s. Daarnaast bieden wij cleanses van het lichaam (colon en parasites) waarbij we precies uitleggen wat u moet doen.

Fitness (alleen vrouwen) en voedingsschema's

Fitness+voeding € 45,-
Fitness € 30,-
Voeding € 20,-

Aan de hand van uw doel, zullen wij bespreken wat u het beste kunt doen om uw lichaamsdoel te behalen, bent u slank en wilt u liever meer rondingen, dan is dat zeker haalbaar. Bent u aan de wat vollere kant en wilt u een slankere fysiek, of wilt u simpelweg een sterker lichaam, is dit allemaal haalbaar. Ook als u weinig tijd heeft of liever niet naar de gym gaat kunnen wij u zeker van dienst zijn.

Wij bieden een op maat gemaakt fitness / voedingsschema naar uw wensen zodat u uw doelen kunt behalen op uw manier.

Neem contact op voor een gesprek of stuur een email.

Cleanses

Last van constipatie, darmklachten of een opgeblazen gevoel? Dan zal deze colon cleanse uw lichaam reinigen en spoelen en alle overtollige resten van uw dikke darm verwijderen. Deze cleanse is goed om 2 keer per jaar te doen. Het bestaan uit een thee en capsule combinatie die u 10 – 14 dagen elke dag drinkt en inneemt. Eet het liefst veel fruit en groente tijdens deze periode.

Parasite Cleanse

Onze parasite cleanse zal de parasieten in uw lichaam doden en overgroeide schimmels weer in balans brengen. Het maakt niet uit of je vegan bent of nou elke dag vlees of vis eet, parasieten heeft iedereen. Om te voorkomen dat parasieten overgroeien of uw organen aantasten is het goed om minimaal 2 keer per jaar een parasieten cleanse te doen. Het bestaan uit een thee en capsule combinatie die u 10 – 14 dagen elke dag drinkt en inneemt. Eet veel fruit en groente tijdens deze periode en vermijd vlees, vis, zuivel (producten), ei of andere producten die van dieren afkomstig zijn. Dit is noodzakelijk voor de Colon Cleanse omdat u anders nieuwe parasiet eitjes kunt introduceren aan uw lichaam.